Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Temperatura tuturor angajaţilor din companii şi instituţii va fi VERIFICATĂ, anunţă Primăria Oradea

www.doc.ro
temperatura termometru

Toate companiile şi instituţiile publice din Oradea cu peste 50 angajaţi vor verifica, de luni, 13 aprilie, temperatura salariaţilor la intrarea în schimburi, fiind testate cu termometre cu citire la distanţă şi persoanele care vor intra în pieţele agroalimentare, dar şi cele verificate pe străzi de poliţişti, a informat joi Primăria Oradea, potrivit Agerpres.

Potrivit comunicatului remis, deciziile au fost stabilite prin hotărâre a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, având în vedere prevenirea răspândirii cu coronavirus.

Primăria va pune la dispoziţia companiilor şi instituţiilor publice termometrele speciale, dacă acestea nu au posibilitatea dotării.

În Oradea sunt aproximativ 300 de companii şi instituţii publice care au un număr de peste 50 de angajaţi, scopul testării fiind acela de a putea menţine activitatea economică în marile companii.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

În zonele de acces din pieţele agroalimentare din Municipiul Oradea, toate persoanele care intră în piaţă vor fi testate cu termometre cu citire de la distanţă. Aceste termometre vor fi puse la dispoziţia Administraţiei Domeniului Public de către Primărie.

Primăria a mai anunţat că în pieţele agroalimentare din municipiul Oradea se permite comercializarea răsadurilor şi a produselor pentru protecţia plantelor, precum şi comercializarea furajelor şi altor produse pentru creşterea animalelor, cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infecţiei cu coronavirus.

Pe de altă parte, echipajele Poliţiei care sunt în oraş şi verifică declaraţiile pe proprie răspundere ale persoanelor care se deplasează vor verifica şi temperatura acestora, cu termometre puse la dispoziţie de către Primărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.