Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Temu, care a făcut reclamă la Super Bowl pentru al doilea an consecutiv, a anunțat că a primit certificarea Mobile Application Security Assessment (MASA)

hotnews.ro
temu retailer online

Temu, care a făcut reclamă la Super Bowl pentru al doilea an consecutiv, a anunțat că a primit certificarea Mobile Application Security Assessment (MASA) în urma unei evaluări efectuate de către DEKRA, cea mai mare organizație independentă de testare expertă din lume. Certificarea este unul dintre pașii angajamentului Temu de a susține cele mai înalte standarde de securitate și confidențialitate pentru utilizatorii săi.

Certificarea MASA a fost lansată în iulie 2022 de către App Defense Alliance (ADA) ideată de Google ca un program de îmbunătățire a securității aplicațiilor prin evaluări de securitate independente efectuate de către terți. Certificarea MASA are scopul de a asigura siguranța Google Play și a ecosistemului Android în sens larg și de a spori nivelul de transparență acordat consumatorilor. DEKRA este unul dintre cele șase laboratoare autorizate de Google care efectuează această evaluare de securitate.

Cadrul MASA stabilește un set riguros de linii directoare de securitate concepute pentru a proteja aplicațiile mobile împotriva celor mai recente amenințări la adresa securității cibernetice. Procesul de certificare implică o examinare detaliată a gestionării datelor unei aplicații, a practicilor de criptare, a mecanismelor de autentificare și a conformității cu protecția confidențialității standard din industrie. Prin respectarea acestor standarde stricte, Temu își demonstrează angajamentul de a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor prin îmbunătățirea protecției datelor utilizatorilor dincolo de cerințele de securitate ale Google Play.

Domeniile cheie ale aplicațieii Temu evaluate de MASA includ:

● Confidențialitatea și securitatea datelor în cadrul aplicației.

● Utilizarea unei criptări puternice pentru protecția informațiilor.

● Controlul accesului pentru a asigura accesul exclusiv al utilizatorilor autorizați.

● Securitatea datelor în timpul transmisiei prin internet.

● Solicitări de permisiuni minime și necesare de la dispozitive.

● Validarea tuturor datelor primite pentru a preveni încălcările de securitate.

● Restricționarea altor aplicații care accesează funcții securizate.

● Actualizări frecvente pentru a aborda vulnerabilitățile de securitate.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al Temu a exprimat poziția companiei privind asigurarea activă a securității utilizatorilor:

„Am transmis aplicația Temu pentru certificarea MASA ca parte a efortului nostru continuu de a îmbunătăți confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Dorim să îi asigurăm pe utilizatorii noștri că pot cumpăra cu încredere, știind că datele lor sunt protejate de cele mai bune practici din industrie.”

Certificarea MASA este cea mai recentă dintr-o serie de măsuri luate de Temu pentru a-și spori transparența asupra practicilor sale de securitate și confidențialitate. Anterior, Temu a colaborat cu compania de securitate cibernetică HackerOne din San Francisco pentru a stabili un program de recompensă pentru erori, stimulând hackerii etici să identifice și să raporteze defecte de securitate în sistemul Temu. În plus, Temu a implementat autentificarea cu doi factori pentru a spori securitatea procedurilor de conectare a utilizatorilor.

Alte aplicații care au fost supuse unor teste independente și au primit certificarea MASA includ Walmart, Google, YouTube, Instacart și Otto.

Acesta este link-ull către certificarea MASA a Temu.

Informații despre Temu

Temu este o companie de comerț electronic care conectează consumatorii cu milioane de parteneri care comercializează mărfuri, producători și mărci, cu misiunea de a le da posibilitatea de a-și îmbunătăți considerabil nivelul de trai. Temu se angajează să ofere cele mai accesibile produse de calitate pentru a le permite consumatorilor și partenerilor care comercializează mărfurile să-și împlinească visele într-un mediu incluziv. Temu a fost fondată la Boston, Massachusetts în 2022.

Informații despre Dekra

DEKRA a fost fondată inițial în 1925 pentru a asigura siguranța rutieră prin inspecția vehiculelor. Cu un domeniu de aplicare mult mai amplu astăzi, DEKRA este cea mai mare organizație independentă de experțiză necotată din lume în sectorul testării, inspecției și certificării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.