Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandra Cadanţu s-a calificatat în semifinale turneului ITF de la Amstelveen

www.agerpres.ro
Alexandra Cadanțu

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Amstelveen (Olanda), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a trecut de grecoaica Despina Papamichail, a opta favorită, cu 3-6, 6-3, 6-4.

Cadanţu (31 ani, 282 WTA) a obţinut victoria după două ore şi 29 de minute.

Românca o mai învinsese pe Papamichail (28 ani, 227 WTA) în 2010, în turul al treilea preliminar la un turneu futures la Madrid, cu 6-1, 6-4.

Cadanţu a dispus în primul tur de olandeza Lexie Stevens cu 6-3, 6-4, iar în optimi a eliminat-o pe a treia favorită, belgianca de origine ucraineană Maryna Zanevska, în trei seturi, cu 4-6, 6-1, 7-5.

Tot la Amstelveen, Andreea Prisăcariu, venită din calificări, s-a oprit în optimi, învinsă de Papamichail cu 6-4, 6-4, iar Ioana Loredana Roşca a fost învinsă în aceeaşi fază de Cristiana Ferrando (Italia), cu 6-4, 6-3.

Alexandra Cadanţu o va întâlni în penultimul act pe olandeza Quirine Lemoine (29 ani, 537 WTA). Lemoine are 2-1 în meciurile directe, dar singura victorie a româncei a venit pe zgură.

Cadanţu a ratat vineri calificarea în finala de dublu, ea şi olandeza Isabelle Haverlag fiind întrecute în semifinale de principalele favorite, Amina Anşba (Rusia)/Anastasia Detiuc (Cehia) cu 6-4, 6-1, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.