Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis: Andreea Mitu s-a calificat în sferturile turneului ITF de la Oeiras

andreea mitu

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de simplu şi în semifinalele celei de dublu, la turneul ITF de la Oeiras (Portugalia), dotat cu premii totale de 80.000 de dolari, informează Agerpres.

Mitu (30 ani, 733 WTA), venită din calificări la simplu, a dispus de franţuzoaica Leolia Jeanjean (26 ani, 278 WTA) cu 6-3, 4-6, 7-6 (10-8), câştigând după două ore şi 45 de minute.

Românca a fost condusă cu 3-0 şi 5-3 în decisiv, a salvat o minge de meci la 5-6, a salvat alte două în tiebreak şi s-a impus în cele din urmă cu 10-8. Mitu a reuşit 5 aşi, dar a şi comis 9 duble greşeli.

Următoarea adversară a româncei va fi belarusa Iulia Gotovka (21 ani, 225 WTA), care a reuşit să o elimine joi pe principala favorită, rusoaica Varvara Graceva (21 ani, 74 WTA), cu 5-7, 6-2, 6-3.

La dublu, Andreea Mitu şi Oksana Kalaşnikova (Georgia) au reuşit să acceadă joi în semifinale, după 7-5, 6-3 cu perechea spaniolă Celia Cervino Ruiz/Olga Parres Azcoitia. În penultimul act, favoritele numărul doi vor înfrunta cuplul Katharina Gerlach (Germania)/Natalija Stevanovic (Serbia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.