Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis: Matteo Berrettini, în semifinale la Madrid (ATP)

tenis

Italianul Matteo Berrettini, locul 10 în ierarhia tenisului masculin, l-a învins vineri pe chilianul Cristian Garin, locul 25 mondial, în trei seturi, 5-7, 6-3, 6-0, calificându-se în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 2.614.465 euro.

Garin a condus cu 7-5, 3-1, însă nu a mai câştigat niciun ghem până la finalul meciului. Berrettini, care are 25 de ani, va lupta pentru un loc în finală cu norvegianul Casper Ruud (22 de ani, 22 ATP), ce a trecut vineri de kazahul Aleksandr Bublik (44 ATP) 7-5, 6-1.

Italianul a confirmat că este în formă, el câştigând în urmă cu aproape două săptămâni turneul de la Belgrad, disputat tot pe zgură, în care l-a învins în finală pe rusul Aslan Karaţev, revelaţia începutului de sezon, informează Agerpres.

Berrettini va juca sâmbătă a doua sa semifinală într-un turneu Masters 1000 după cea din 2019 de la Shanghai, când a fost învins de germanul Alexander Zverev.

În a doua semifinală de la Madrid, Alexander Zverev (6 ATP) va primi replica austriacului Dominic Thiem (4 ATP). Germanul l-a eliminat vineri în sferturi pe spaniolul Rafael Nadal, locul 2 mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.