Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis - Rafael Nadal nu va mai juca în acest an

rafael nadal

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a anunţat, prin intermediul reţelelor de socializare, că pune punct actualului sezon competiţional, motivând că are nevoie "de timp" pentru refacere, doarece "suferă mult mai mult decât ar fi trebuit de un an" din cauza accidentării de la picior, informează agenţia EFE.

"După ce am discutat cu familia şi cu echipa, am luat această decizie şi cred că este calea de urmat pentru a mă putea recupera total", a afirmat Nadal, care a fost constrâns să se retragă, la începutul acestei luni, din turneul Masters 1.000 ATP de la Toronto, din cauza problemelor la piciorul stâng, cu care se confruntă de mai mult timp.

"A fost un an în care mi-a fost dor de multe lucruri care contează pentru mine, cum ar fi Wimbledon, Jocurile Olimpice şi acum US Open, precum şi multe alte asemenea evenimente'', a spus Nadal.

Campionul iberic a declarat forfait înaintea meciului său de debut la competiţia din Canada, împotriva sud-africanului Lloyd Harris, cel care l-a învins săptămâna trecută în optimile de finală ale turneului de la Washington. ''Şi pentru că anul acesta nu am avut capacitatea de a mă antrena, de a concura aşa cum îmi doresc, eu am luat decizia de a-mi acorda un timp pentru a mă putea recupera", a adăugat campionul iberic, în vârstă de 35 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.