Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismanul Filip Jianu s-a calificat în optimile turneului challenger de la San Marino

tenis

Tenismanul român Filip Cristian Jianu s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului challenger din San Marino, dotat cu premii totale de 67.960 de euro, după ce l-a învins pe letonul Ernests Gulbis cu 7-6 (4), 6-0.

Jianu (20 ani, 329 ATP), intrat pe tabloul principal din postura de ''alternate'', a obţinut victoria într-o oră şi 26 de minute în faţa experimentatului său adversar (33 ani, 267 ATP), beneficiarul unui wildcard.

Gulbis, fost număr zece mondial (2014), a condus cu 5-3, Jianu a salvat două mingi de set, apoi letonul a avut 4-2 în tiebreak, dar românul a câştigat cu 7-4, după cinci puncte consecutive. Setul secund a fost fără istoric, fiind adjudecat cu 6-0 de Jianu.

Jianu şi-a asigurat un cec de 1.100 de euro şi 8 puncte ATP, iar în optimi va înfrunta un spaniol, învingătorul dintre Carlos Taberner, principalul favorit, şi Orio Roca Batalla, conform Agerpres.

Marius Copil (31 ani, 338 ATP) a fost învins în ultimul tur al calificărilor de francezul Valentin Vacherot (23 ani, 388 ATP), cu 7-6 (3), 7-6 (5). În primul tur preliminar, Copil trecuse de italianul Stefano Napolitano cu 6-4, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.