Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenorul Plácido Domingo, testat pozitiv pentru coronavirus, a fost externat

Nbcnews.com
placido domingo

Tenorul spaniol Plácido Domingo, care a fost spitalizat în Acapulco, Mexic, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a fost externat luni. Tenorul a anunţat într-un comunicat că "este acasă şi se simte bine".

Pe 22 martie, Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunţat că a primit rezultat pozitiv după ce a fost testat pentru COVID-19, potrivit Mediafax.ro.

"Simt că este datoria mea morală să vă anunţ că am primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19 (...) Vă implor, fiţi toţi extrem de atenţi, urmaţi regulile de bază şi spălaţi-vă pe mâini frecvent, păstrând distanţa de cel puţin doi metri de ceilalţi, faceţi tot ce puteţi pentru a opri răspândirea virusului şi, mai presus de toate, vă rog să staţi acasă, dacă puteţi!", a spus la momentul respectiv tenorul.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: 'Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat'

Tenorul a fost în ultimele luni subiectul unui scandal, fiind acuzat de hărţuire sexuală de zeci de femei. Domingo a contestat mult timp acuzaţiile, numindu-le „în multe feluri, pur şi simplu incorecte". Acesta a spus că „interacţiunile şi relaţiile au fost întotdeauna primite bine şi consensuale", deşi a subliniat că „regulile şi standardele" s-au schimbat.

Totuşi, luna trecută, Placido Domingo a arătat într-un comunicat că „îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile sale", după ce o anchetă independentă desfăşurată la solicitarea American Guild of Musical Artists l-a găsit vinovat de hărţuire sexuală. De atunci i-au fost anulate mai multe spectacole. De asemenea, la începutul lunii octombrie 2019, tenorul a demisionat din funcţia de director general al Operei din Los Angeles pe care o deţinea din 2003.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.