Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNE în Alianţa USR-PLUS: Dacian Cioloş a plecat nervos în timpul negocierilor (surse)

Inquam Photos / George Calin
Barna Ciolos alianta

Relaţia dintre USR şi PLUS nu este cea mai bună, deşi Alianţa 2020 a obţinut un rezultat nesperat la alegerile europarlamentare. Cele două partide au început negocierile pentru strategia la următoarele alegeri - prezidenţiale, locale şi parlamentare, iar discuţiile sunt extrem de tensionate, potrivit unor surse din interiorul Alianţei.

Potrivit unor surse citate de Digi 24 şi Antena 3, liderii USR şi PLUS s-au întâlnit vineri seara, la o nouă rundă de negocieri. Discuţiile s-au încheiat brusc, după ce Dacial Cioloş s-a ridicat de la masă şi a plecat. Este a doua oară când fostul premier face un asemenea gest, transmite Digi 24.

Deşi USR are mult mai multe structuri şi este partid parlamentar, Dacian Cioloş îşi doreşte o partitate pe listele de la locale şi parlamentare. Chiar mai mult, PLUS şi USR nu se înţeleg pe împărţirea candidaţilor pentru primăriile unor municipii importante, mai notează sursele citate.

O altă problemă ar fi candidatul Alianţei 2020 la prezidenţiale. Dacă Dacian Cioloş are o notorietate mai mare, Dan Barna pare într-o ofensivă mediatică în încercarea de a-şi construi un profil de prezidenţiabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.