Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune în coaliție | UDMR exclude cu orice preț revenirea USR la guvernare: 'Nu există o altă soluţie politică!'

UDMR.ro
UDMR

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila (UDMR), a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, făcând referire la ultimele atacuri dintre reprezentanţi ai PSD şi PNL, că este necesară găsirea unui echilibru în baza căreia să funcţioneze actuala coaliţie de guvernare, el că nu există o altă soluţie politică în acest moment.

Ministrul Cseke a fost întrebat de jurnalişti despre cum vede atacurile dintre PSD şi PNL generate de pandemie şi creşterea preţurilor facturilor la utilităţi, răspunsul său fiind că formaţiunea politică din care face parte, UDMR, încearcă să fie factorul de echilibru al acestei coaliţii.

"Noi credem în echilibru şi vom încerca să fim o forţă de echilibru în această coaliţie de guvernământ. Nu există o altă soluţie politică. Nu vedem o altă soluţie politică pentru guvernarea României decât această coaliţie", a declarat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, relatează Agerpres.

El a admis că sunt câteva provocări administrative, politice, profesionale, în această perioadă căreia trebuie să îi facem faţă cu toţii. "Aceste lucruri trebuie discutate în şedinţa de coaliţie", a adăugat ministrul Cseke Attila.

Reprezentantul UDMR a afirmat, totodată, că nu crede în existenţa unei escaladări a discursului politic din actuala coaliţie aflată la guvernare.

"Altfel, nu cred că există astăzi vreun risc de escaladare a discursului politic în coaliţia de guvernământ. Sunt dezbateri, pot fi opinii divergente pentru că nu suntem toţi la fel. Partidele au programe diferite. Nu e niciun fel de problemă. Cred că aceste puncte de vedere pot fi armonizate astfel încât să putem depăşi marile provocări. Credem în continuare că este foarte necesară această coaliţie. Nu este nicio altă soluţie. Trebuie găsit echilibru în funcţionarea acestei coaliţii", a mai spus ministrul Cseke Attila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.