Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune în Marea Neagră: Olanda și Marea Britanie tatonează vigilența Rusiei

Ria.ru
Rusia, Marea Neagră

Flota rusă a început să urmărească acțiunile navelor de război din Marea Britanie și Olanda, care au intrat luni în Marea Neagră, a informat Centrul Național de Control al Apărării al Federației Ruse, informează Interfax.

"Forțele și mijloacele flotei Mării Negre au început să controleze acțiunile distrugătorului URO Defender al Marinei Britanice și ale fregatei Everton a Marinei Olandeze, care au intrat în Marea Neagră pe 14 iunie 2021", a declarat centrul rus într-o declarație.

La 11 iunie, Centrul Național de Control al Apărării al Federației Ruse a raportat că distrugătorul USS Laboon URO a intrat în Marea Neagră, iar Flota Rusă a Mării Negre o monitorizează și ea.

Exercițiile militare vin în contextul relațiilor tensionate între SUA și Federația Rusă. Președintele american Joe Biden și cel rus Vladimir Putin urmează să aibă o întâlnire în 16 iunie la Geneva.

Citește și: OFICIAL Rusia avertizează România: 'Cu excepția în care ea ar fi implicată într-un fel de aventură militară concepută de capetele fierbinți din sediul NATO'

Citește și: VIDEO Nu doar la noi președintele e admirat: Rușii spun că Vladimir Putin este cel mai frumos bărbat din Rusia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.