Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune în Peninsula Coreeană! Phenianul protestează după acțiunile militare ale SUA: Washingtonul 'încearcă să pornească un război nuclear'

www.almasdarnews.com
bombardiere

Autorităţile de la Phenian au protestat vineri după ce mai multe bombardiere americane au participat la un exerciţiu militar în zona Peninsulei Coreene, cu câteva zile înaintea vizitei preşedintelui SUA, Donald Trump, în Coreea de Sud, transmite dpa, conform agerpres.ro

Bombardierele B-1B au simulat un 'atac nuclear surpriză având ca ţintă RPDC (Coreea de Nord)', a relatat agenţia de presă nord-coreeană KCNA, care a acuzat Washingtonul că 'încearcă să pornească un război nuclear'.

Bombă pe piața media: PRO TV, scos la vânzare. Cât vrea CME pentru televiziunea din România


Într-o declaraţie citată de presa americană, Forţele Aeriene ale SUA au confirmat exerciţiile militare, precizând că bombardierele au decolat de pe insula americană Guam, situată în Oceanul Pacific, şi că acestora li s-au alăturat avioane de vânătoare japoneze şi sud-coreene. 

O purtătoare de cuvânt a Forţelor Aeriene americane a declarat pentru CNN că prezenţa bombardierelor americane în regiunea Peninsulei Coreene fusese planificată cu mai mult timp înainte şi nu reprezintă un 'răspuns la vreun eveniment actual'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.