Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune în PNL! Rareș Bogdan, avertisment dur pentru Orban: 'Pierde războiul. L-a pierdut și Dragnea, l-a pierdut și Victor Ponta'

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Tensiune în PNL! Prim-vicepreședintele partidului Rareș Bogdan l-a avertizat pe Ludovic Orban că va pierde războiul cu el, așa cum l-a pierdut și Liviu Dragnea și Victor Ponta.

„La câtă lume a participat acolo, e atât de uşor de demontat ce a fost acolo, încât nici măcar nu este cazul să o fac eu. (...) Eu am fost în două campanii grele cu niște oameni care păreau că îngenunchează România și nu m-am temut și am reacționat imediat. Cu dl Victor Ponta și cu dl Liviu Dragnea am dus lupte grele. Pentru mine, dacă Ludovic...trebuia să se gândească, că mă cunoaște. Chiar dacă am reacționat mult mai târziu și mult mai calm ca de obicei, eu în războaie mă simt perfect. Cred că trei ani de zile nu trebuie să avem niciun fel de război și trebuie să construim. Mai bine mă lași să-mi cultiv grânele, să aduc investiții și să facem lucruri grozave pentru țara asta decât să mă bagi în război, pentru că pierde războiul. L-a pierdut și Dragnea, l-a pierdut și Victor Ponta”, a spus Rareș Bogdan.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat atacuri dure la adresa Ralucăi Turcan, a lui Rareș Bogdan și a lui Robert Sighiartău. „Am fost lăsat singur”, spune Orban. „PNL nu are nevoie de lideri care azi votează un candidat și mâine fac poză cu altul”.

„Deși am fost părăsit în timpul negocierilor de echipa de negociere votată de PNL - trebuie să știți lucrul ăsta: președintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliții și negocierile pentru formarea Guvernului. Am fost părăsit de Rareș Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Național în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliției”, a spus Orban.

Președintele PNL spune că în ciuda acestor negocieri, care au fost cele mai dificile la care a participat în ultimii 30 de ani, PNL este principalul partid de guvernământ.

„Avem premier, avem președinte României, avem președintele Camerei Deputaților, iar reprezentarea PNL este conformă cu mandatul care mi-a fost acordat la negocieri și anume ponderea pe care o avem în cadrul coaliției”, a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.