Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune înainte de înmormântarea afaceristului ucis cu o bombă la Arad: Familia ar fi angajat două firme de pază ca să o ţină pe amantă la distanţă

Ioan Crişan

Crește tensiunea între cele două femei din viața lui Ioan Crișan. În cursul săptămânii următoare, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi luat de la morgă, iar familia afaceristului ar fi angajat deja două firme de securitate, tocmai ca presupusa amantă să nu vină la înmormântare, informează Antena 3.

Soția lui Ioan Crișan i-ar fi interzis femeii să participe la eveniment. Între timp, femeia care îi era amantă de ani buni afaceristului este de negăsit, deşi este martor important în anchetă.

Ioan Crișan va fi, cel mai probabil, dus la capelă, iar mai apoi la Cimitirul Pomenirea din Arad, acolo unde își va dormi somnul de veci alături de părinții săi.

Totodată, la trei zile de la tragedie, când fiica lui Ioan Crișan a mers la fermă, presupusa amantă a bărbatului ar fi luat-o la rost și ar fi întrebat-o ce caută acolo.

În continuare există foarte multe întrebări în cazul crimei de la Arad. Potrivit ultimelor informații, nici camerele de supraveghere de la ferma afaceristului nu ar mai fi funcționat, de mai bine de o lună.

Anchetatorii nu au reușit să afle care sunt persoanele ce l-au vizitat pe afacerist în ultima perioadă. Reamintim că nu funcționau nici camerele de supraveghere ce bat în parcarea blocului unde locuia Ioan Crișan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.