Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNE MAXIMA pentru fostul edil PIEDONE și funcționarii săi - Procurorul cere luni pedepsele pentru ei în dosarul Colectiv

PPUsl
Piedone

Tribunalul București ascultă luni pledoaria finală a procurorului DNA în dosarul Colectiv, privind partea de acuzații adusă fostului edil al Sectorului 4 , Cristian Popescu Piedone și celor din subordinea sa, legat de tragedia de la club.

Pledoariile finale în acest dosar trebuiau să înceapă la termenul de joi dar avocații au reușit să înduplece judecătorul să le acorde un termen scurt pentru pregătiri.

La termenul de joi al procesului magistratul de caz a stabilit că cercetarea judecătorească s-a încheiat, respectiv că au fost administrate toate probele în apărare și acuzare și au fost audiați toți martorii din acte sau propuși în apărarea celor judecați.

La acel moment judecătorul a stabilit ca pledoariile să fie ascultate secvențial, în mai multe termene de judecată stabilite la intervale foarte scurte de timp, respectiv de câteva zile între ele.

Astfel, a stabilit judecătorul, pledoariile vor fi ascultate în funcție de dosarele inițial formate.  Concret, au fost conexate într-un singur dosar patru dosare care au avut ca temă cercetarea incendiului de la colectiv.

La început au fost trimise în judecată dosarul patronilor Colectiv, patronilor firmei de artificii Golden Fireworks Idea și a unuia dintre artificieri, dosarul angajaților ISU Antonina Radu și George Matei, dosarul fostului edil Piedone și a funcționarilor Primăriei Sector 4 și ultimul dosarul celuilalt artificier, care a și fost rănit în club.

Astfel, la termenul de luni magistratul va asculta pledoariile finale privind dosarul ce cuprinde faptele de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave pretins comise de Piedone și subalternii săi de la momentul tragediei din Clubul Colectiv.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.