Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiunea crește în Crimeea: Dronă doborâtă deasupra celui mai mare oraș din peninsulă

stirileprotv.ro
ucraina crimeea

Guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvozhaev, a declarat că, luni seara, o dronă a fost doborâtă în timp ce se apropia de oraș la mare altitudine.

"La ora 18:15, apărarea aeriană s-a declanșat în zona Verkhnesadovoe. Un obiect a fost doborât. La o altitudine mare, astfel încât sunetul a fost auzit în diferite părți ale orașului. Din nou o dronă. Rămânem calmi, orașul se află sub o protecție fiabilă", a scris el pe canalul său de Telegram.

Săptămâna trecută, Forțele Armate ale Ucrainei au organizat un sabotaj la un depozit militar din apropierea orașului populat Dzhankoy din Crimeea. Acesta a provocat daune la mai multe instalații civile, inclusiv linii electrice, centrale electrice, căi ferate și clădiri rezidențiale. Nu există răniți grav în timpul situației de urgență din zona Dzhankoy, a fost deschis un dosar penal, a declarat Ministerul rus al Apărării, potrivit RIA Novosti.

În ultimele zile, în Crimeea au avut loc mai multe atacuri lansate din drone. Majoritatea turiștilor ruși aflați în pensinsulă au ales să plece.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.