Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiunea se menține la CCR - Augustin Zegrean intervine exploziv: 'Pare a fi un joc de-a șoarele și pisica între Curtea Constituțională și ÎCCJ'

ziaruldeiasi.ro
augustin zegrean

Curtea Constituţională a amânat vineri pentru a treia oară decizia privind sesizarea lui Florin Iordache pe completurile specializate pe corupţie. Coincidenţă sau nu, decizia a fost amânată pentru 20 mai, fix ziua în care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit ultimul termen din dosarul lui Dragnea. Acest lucru este criticat de către fostul preşedinte CCR Augustin Zegrean, care numeşte această coincidenţă drept un joc de-a şoarecele şi pisica.

"Pare a fi un joc de-a şoarecele şi pisica între Curtea Constituţională şi Înalta Curte, pentru că data trecută Înalta Curte a amânat pe 20 mai ţinând cont de faptul că avea azi CCR termen şi până în 20 mai era obligată Curtea să motiveze decizia dacă se pronunţa astăzi. Deci în 20 mai ar fi ştiut Înalta Curte că avea decizia definitivă, iar acum CCR pare că modelul lor şi au dat aceeaşi zi. Pare un joc şi este păcat că instituţii atât de importante ale statului fac astfel de jocuri", a declarat Augustin Zegrean pentru B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.