Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în PSD. Ex-ministru, către Dragnea: 'Nu suntem cîrpa de şters pantofi a nimănui'

psd

Conducerea centrala a PSD și o organizație județeană a partidului au intrat într-un cerc al declarațiilor războinice, în mijlocul căruia fostul ministru social-democrat Constantin Niță lansează acuzații la adresa presedintelui partidului, Liviu Dragnea.

Echipa de campanie a PSD din Capitala a schimbat candidatul ales de PSD Brașov pentru Primăria Braşov și a impus un candidat care în prezent nu este membru de partid, relateaza presa locala. In fata acestei decizii, PSD Brasov va depune o contestatie in partid.

Fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă, proaspat demisionar de la sefia PSD Brasov, a spus că nu poate sa fie de acord cu schimbarea de la Bucuresti a candidatului.

„Probabil că se consideră că sînt oamenii mei. Domle, nu sînt oamenii mei, că nu dorm cu ei acasă. Eu am crescut o generaţie aici şi am lăsat ideea să muncească mai mult, să se afirme, de aceea am plecat de la conducere. De aceea am plecat. Şi vîrsta şi sănătatea şi alte proiecte pe care le am. Punct. Iar decizia Biroului nu va fi respectată de organizaţia PSD Braşov pînă la rezolvarea situaţiei. Noi nu sîntem cîrpa de şters pantofi a nimănui. Eu în organizaţia asta am muncit foarte mult şi nu poate veni cineva acum să ne spună să ne dăm la o parte. E o greşeală, o chestiune nedemocratică, cu care eu nu sînt de acord“, a spus Niţă, potrivit presei locale.

Întrebat dacă crede că Liviu Dragnea a fost cel care a impus aceste schuimbări la Braşov, Niţă a răspuns: „Da, 100%“.

El a spus ca organizatia nu va sustine candidatul stabilit la Bucuresti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.