Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în USR-PLUS: Oamenii lui Cioloş, deranjaţi de întâlnirea secretă Iohannis-Barna (surse)

Facebook
barna-ciolos-usr-plus

Noul partid USR-PLUS începe cu stângul. Potrivit unor surse din cadrul partidului, criza guvernamentală se lasă cu tensiuni şi în interiorul formaţiunii conduse de Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Oamenii lui Cioloş, din fostul PLUS, au reacţionat vehement, în discuţiile din interiorul partidului, la vestea că Dan Barna s-a întâlnit cu preşedintele Iohannis. Discuţia dintre preşedinte şi vicepremier ar fi avut loc joi.

Potrivit surselor din USR-PLUS, Dan Barna nu a avut un mandat din partea partidului pentru a avea asemenea discuţii cu preşedintele, la o zi după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Public, liderii PLUS au declarat că Dan Barna s-a întâlnit cu preşedintele Iohannis doar pentru că Dacian Cioloş şi Dragos Tudorache nu erau la Bucureşti.

"Dan Barna a discutat ieri cu Klaus Iohannis după ședința de guvern. Singurul motiv pentru care Dan Barna a fost doar el la Klaus Iohannis este pentru că eu nu sunt încă în București, iar domnul Cioloș e în recuperare după Covid. Am vorbit cu Barna și înainte și după întâlnire. Președintele a vrut să înțeleagă poziția exprimată de USR PLUS, Dan Barna i-a explicat foarte clar poziția și rațiunile pentru care ne-am poziționat în acest fel. Concluzia a fost ca începând de luni, în cadrul coaliției să mergem să căutăm soluții", a declarat Dragoș Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.