Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiunile din Catalonia afectează fotbalul: FC Barcelona şi Real Madrid propun ca El Clasico amânat să se dispute la 18 decembrie

www.digisport.ro
FC Barcelona independență Catalonia

Cluburile FC Barcelona şi Real Madrid au anunţat, vineri, că au convenit să propună data de 18 decembrie pentru disputarea El Clasico amânat, anunță news.ro.

“Ca urmare a deciziei comisiei de competiţii a Federaţiei Spaniole de Fotbal, conform căreia a fost amânat meciul care era programat sâmbătă, 25 octombrie, între FC Barcelona şi Real Madrid, şi cele do cluburi trebuie să ajungă la un acord pentru o altă dată, Real Madrid anunţă că data propusă de ambele cluburi în cauză este 18 decembrie”, se arată pe site-ul clubului Real Madrid.

Citește și: Mircea Diaconu aruncă BOMBA: 'Ținta mea este NU să ajung președinte'

Şi FC Barcelona a anunţat că data pe care o propune este 18 decembrie. “Clubul regretă neplăcerile cauzate de această amânare membrilor, membrilor cluburilor de suporteri şi suporterilor şi a început paşii necesari pentru a returna banii pe tichetele deja cumpărate pentru data de 21 octombrie”, a adăugat FC Barcelona.

Partida FC Barcelona – Real Madrid, contând pentru etapa a zecea a campionatului Spaniei, a fost amânată ca urmare a tensiunilor din Catalonia. Meciul urma săă fie primul pentru FC Barcelona acasă după condamnarea la închisoare a liderilor separatişti catalani pentru rolul lor în tentataiva de secesiune a Cataloniei în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.