Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de atac contra unui soldat israelian în Cisiordania: O palestiniană a fost ucisă

thegazapost.com
Cisiordania palestinian operaţiune israeliană

O femeie palestiniană care a încercat să comită miercuri un atac cu cuţitul contra unui soldat israelian în Cisiordania ocupată a fost ucisă, au anunţat armata israeliană şi Ministerul Sănătăţii palestinian, informează France Presse.

Ghofran Warasnah, în vârstă de 31 de ani, a fost ucisă cu gloanţe reale trase în piept de armata israeliană lângă tabăra de refugiaţi palestinieni Al Aroub din sectorul Hebron (sud), potrivit Ministerului Sănătăţii palestinian, potrivit Agerpres.

Armata israeliană a declarat că a "neutralizat" un atacator înarmat cu un cuţit care "se apropia de un soldat ce conducea o operaţiune de securitate de rutină" pe un drum din apropierea taberei Al Aroub.

"Soldaţii au răspuns deschizând focul", a indicat armata într-un scurt comunicat, precizând că niciunul nu a fost rănit şi difuzând fotografia unui mic cuţit de bucătărie.

În ultimele săptămâni, după o serie de atacuri în Israel, dintre care unele au fost comise de palestinieni, armata israeliană şi-a intensificat operaţiunile în Cisiordania, teritoriu ocupat din 1967 de Israel.

Vinerea trecută, un adolescent palestinian, Zayd Mohammed Ghuneim, a fost ucis de gloanţe de către armata israeliană lângă Betleem, în sudul Cisiordaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.