Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de crimă în plină campaniei electorală: Victima se zbate între viaţă şi moarte

Consilierul personal al primarului comunei Sânpaul, în vârstă de 32 de ani, care a fost înjunghiat, miercuri, de un membru al consiliului local, va fi operat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş.

 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a anunţat că victima a suferit o plagă supraclaviculară stânga, este în stare gravă şi este intubată. Aceasta a precizat că în momentul în care medicii au ajuns la Sânpaul, victima era inconştientă.

 

Consilierul primarului din Sânpaul a fost înjunghiat în spate, miercuri, de un consilier local din comună, în urma unei dispute verbale izbucnite între cei doi în apropierea primăriei.

 

Primarul din Sânpaul, Simon Istvan, a declarat pentru Agerpres că agresorul este "singurul consilier local din ţară care trăieşte din ajutorul social", că ar avea la activ circa 10 dosare penale pentru furt şi agresiuni şi că face parte dintr-o formaţiune politică a romilor.

 

Acesta a spus că nu ştie care a fost motivul izbucnirii scandalului între consilierul său şi cel local, întrucât victima este în stare gravă şi a fost transportată la UPU SMURD Târgu Mureş, având o plagă în umăr, foarte aproape de gât, iar agresorul a fugit, fiind căutat de echipele Serviciului de Acţiuni Speciale ale IPJ Mureş.

 

Simon Istvan a spus că individul, deşi este recunoscut ca fiind extrem de violent, iar în urmă cu câteva săptămâni a agresat o profesoară din comună, este cercetat în libertate.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a confirmat incidentul şi a precizat că se efectuează cercetări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.