Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de jaf la locuința fotbalistului Angel Di Maria, de la Juventus Torino

www.gsp.ro
Angel di Maria

Internaţionalul argentinian Angel Di Maria, jucătorul echipei italiene de fotbal Juventus, a fost victima unei tentative de jaf, la locuinţa sa din Torino, informează mass-media italiană.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, trei infractori au încercat să pătrundă în vila fotbalistului sud-american, în timp ce acesta se afla în casă, împreună cu familia sa, dar şi cu sârbul Dusan Vlahovic, coechipierul său de la Juventus, notează Agerpres.

Ziarul italian dezvăluie că poliţia a dejucat tentativa de jaf în interiorul locuinţei lui Di Maria, arestând unul dintre hoţi după o urmărire. Alarma a fost dată de firma de pază însărcinată cu securitatea cartierului respectiv, care i-a surprins pe infractori în momentul în care săreau gardul vilei.

Gazzetta adaugă că hoţii au renunţat la planul lor după sosirea rapidă a poliţiştilor, care i-au determinat să fugă, înainte să poată fura ceva.

"Bărbatul arestat va fi audiat în următoarele ore, pentru a reconstitui cât mai bine faptele şi a încerca să-şi găsească pe ceilalţi infractori care au reuşit să scape", mai scrie publicaţia citată.

Nu este prima dată când Angel Di Maria se confruntă cu o astfel de situaţie. În urmă cu un an, extrema argentiniană a fost victima unei spargeri la domiciliu, după ce păţise acelaşi lucru în februarie 2015, la Manchester.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.