Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de mită la Poliția Rutieră. 900 de lei, prețul unui dosar penal pentru coducere fără permis

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Un tânăr de 20 de ani din București a încercat să mituiască cu 900 de lei un polițist de la Brigada Rutieră, după ce a fost prins conducând fără permis. Magistrații Tribunalului București au dispus, vineri, arestarea la domiciliu a bărbatului, informează mediafax.

„La data de 02.08.2018, ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Structura centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 20 ani, în timp ce oferea unui ofițer de poliție din cadrul D.G.P.M.B. – Brigada de Poliție Rutieră, suma de 900 lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal”, se arată într-un comunicat, transmis, vineri, de Direcția Generală Anticorupție.

Potrivit sursei citate, în data de 2 august, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, ofițerul de poliție a oprit în trafic un autoturism, condus de un tânăr care nu deținea permis de conducere.

„Acesta i-a oferit polițistului suma de 800 lei, promițându-i că o va completa cu o sumă în cuantum neprecizat. Ofițerul de poliţie a sesizat fapta la D.G.A., iar cel în cauză a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 900 lei polițistului. Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se mai arată în cumunicatul MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.