Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Atanasiu va coordona filiala liberalilor de la Buzău

Teodor Atanasiu

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu va coordona, începând de marţi, activitatea organizaţie judeţene a PNL Buzău şi va participa la desemnarea unor candidaţi cu şanse de reuşită la alegerile locale, el afirmând că 'PNL nu-şi permite să piardă alegerile după condamnarea primarului Boşcodeală'. La şedinţa cu activul PNL Buzău au participat în calitate de invitaţi senatorul UNPR Constantin Popa, deputatul PSD Adrian Mocanu, precum şi fostul lider al PSD Buzău, ex-senatorul Vasile Ion.

Teodor Atanasiu a declarat la finalul şedinţei că a fost desemnat de conducerea PNL să coordoneze organizaţia judeţeană a PNL Buzău. 'Conducerea Partidului Naţional Liberal m-a desemnat ca pe această perioadă de campanie electorală să coordonez activitatea organizaţiei din Buzău, am venit la prima întâlnire în această calitate pentru a discuta cu conducerea partidului pentru a lua cele mai bune măsuri pentru a câştiga alegerile la primăria municipiului Buzău, cât şi la Consiliul judeţean Buzău, două obiective care par realizabile', a declarat prim-vicepreşedintele PNL, la finalul unei şedinţe tensionate care a durat aproape două ore.

Potrivit lui Atanasiu, 'PSD-ul la Buzău este cu un picior în groapă după condamnarea primarului Constantin Boşcodeală'. 'Pe cei trei invitaţi i-am rugat să ni se alăture în acest demers, dacă o vor face, vom decide în următoarele zile şi tot în următoarele zile vom decide poziţia lor în echipa noastră. Deputatul Cezar Preda, fostul co-preşedinte al PNL Buzău, nu mai este membru în această organizaţie şi în următoarele zile va fi desemnat cel mai bun candidat la primăria municipiului reşedinţă de judeţ pentru că la Buzău PNL nu-şi permite să piardă alegerile', a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Deputatul Cezar Preda s-a retras din conducerea PNL Buzău la şedinţa Comitetului Judeţean Executiv din 11 februarie. ''Pe mine să mă scoateţi din ecuaţia acestei efervescenţe de poziţionare sau de repoziţionare a PNL Buzău, săptămâna aceasta am fost împreună cu alţi membri din conducerea centrală a PNL la Brăila, la Tulcea, la Galaţi, voi merge săptămâna viitoare la Constanţa, vin şi la Buzău, dar atât. (...) Mi-am dat seama că numai aşa vor fi mobilizaţi să facă treabă (...), îi las să lucreze şi mă bucur alături de ei ca să câştige. Dacă au nevoie de expertiza mea, dacă pot, cu mare plăcere, în rest nu am altfel de relaţii şi nici nu-mi doresc să am altfel de relaţii'', a declarat pe 21 februarie, într-o conferinţă de presă, Cezar Preda, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.