Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Baconschi recidivează cu un nou atac violent la Elena Udrea

baconschi udrea

Elena Udrea a scăpat de toți intelectualii din PMP, iar aceștia nu ratează nicio ocazie s-o atace. ”Unde e carte e și prostie!”, au spus, pe același glas, președintele Traian Băsescu și prezidențiabilul Elena Udrea despre intelectualii care s-au luat de liderul PMP.

Teodor Baconschi i-a adresat cuvinte urâte fostei sale colege într-o postare pe o rețea de socializare, făcând referire la un anumit statut îndoielnic al Elenei Udrea. Acum, fostul ministru de Externe, susținător al Monicăi Macovei mai nou, recidivează.

”Pe măsură ce înaintează campania și apare tot mai des la televizuni (bugetul pare foarte generos), dna Udrea vine cu propuneri tot mai trăznit-populiste: să renaționalizăm niște întreprinderi și să facem un referendum pentru desființarea parlamentului. Astea nu mai sunt viziuni de dreapta, ci de-a dreptul schițe de dictatură. Știu că electoratul select - ca și cel disciplinat al PNL-PDL - va vota ori Macovei, ori Iohannis, așa că nu există niciun risc. Dar orișicât, consilieri politici nu mai are deloc dna Udrea ? ”, a postat Baconschi.

Citește și: Udrea vrea dizolvarea Parlamentului

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.