Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleșcanu: România sprijină obiectivele Republicii Moldova subsumate agendei sale europene

inquamphotos.com / Octav Ganea
teodor melescanu

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a avut astăzi, 6 februarie 2018, convorbiri cu ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, care efectuează o vizită la București, la invitația șefului diplomației române.

Cu acest prilej, cei doi demnitari au trecut în revistă perspectivele relațiilor dintre România și Republica Moldova, punând accent pe pregătirea contactelor de nivel din perioada următoare, precum și pe stadiul procesului de reforme din Republica Moldova în contextul agendei europene din acest an.

Ministrul Teodor Meleșcanu a reiterat că relaţia cu Republica Moldova continuă să reprezinte o prioritate de prim rang pentru România și a evidențiat că țara noastră rămâne cel mai ferm susținător al parcursului european al Republicii Moldova: “Reafirm întreaga disponibilitate a României de a sprijini obiectivele Republicii Moldova subsumate agendei sale europene, prin dialog politic şi prin programe de asistenţă în beneficiul direct al cetățenilor.”

Totodată, ministrul român a subliniat interesul prioritar al României pentru operaționalizarea proiectelor de interconectare energetică, precum și pentru sporirea prezenței investiționale a României în R. Moldova.

Ministrul Tudor Ulianovschi a adresat mulțumiri pentru sprijinul constant și ferm acordat Republicii Moldova de către România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.