Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleşcanu îl critică pe Mihai Tudose: Miniştrii ALDE puteau să facă mai multe dacă exista încredere

teodor melescanu

Vicepreşedintele ALDE Teodor Meleşcanu a declarat, marţi, vizavi de relaţia cu fostul premier Mihai Tudose, că reprezentanţii acestui partid în Cabinet puteau să facă mai mult în domeniile lor dacă exista încredere, în timp ce ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a menţionat că "era foarte mult loc de mai bine". "E mult spus sincope. Dar, din punctul nostru de vedere, cred că puteam să facem mult mai multe fiecare dintre noi dacă exista încredere şi ni se dădea o posibilitate mai largă de a ne desfăşura activităţile. E vorba de încrederea şi capacitatea miniştrilor de a gestiona domeniile pe care le păstoresc", a spus Meleşcanu, ministru de Externe, întrebat despre relaţia cu fostul premier Mihai Tudose, conform Agerpres.

La rândul său, Graţiela Gavrilescu a susţinut că "întotdeauna era loc de mult mai bine". "Eu consider că întotdeauna era loc de mult mai bine, dar acum avem un nou start, pentru că Guvernul o să trebuiască în continuare să-şi asume programul de guvernare. Acest lucru este important pentru români. (...) Eu am spus de la început: era foarte mult loc de mai bine şi cred că o mai bună comunicare între miniştrii şi premier ar fi extraordinar, de aceea eu cred că nominalizarea europarlamentarului Viorica Dăncilă este una într-adevăr pertinentă", a adăugat Gavrilescu.

Miniştrii Meleşcanu şi Gavrilescu au apreciat că nu se va mai ajunge în situaţia schimbării premierului, menţionând totodată că ALDE a crescut în sondaje, nefiind afectat de această situaţie. "Dacă vă uitaţi pe sondajele din ultimul timp, veţi vedea că decontăm în plus. Ultimele sondaje ne dau pe la 15-16 % cotă de încredere din punctul de vedere al alegătorilor", a susţinut Meleşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.