Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleşcanu, prima reacţie după ce a rămas fără sprijin politic: 'Subliniez că nu există niciun fel de vinovăție'

captura TV
Teodor Melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, reacţionează la decizia ALDE de a-i retrage sprijinul politic. Meleşcanu afirmă că aşteptată decizia de remaniere, însă nu îşi reproşează nimic în privinţa alegerile în Diaspora.

"Biroul Politic al ALDE a decis retragerea sprijinului politic pentru poziția mea de ministru al afacerilor externe, în contextul percepției publice negative cu privire la modul de desfășurare al alegerilor din străinătate pentru Parlamenul European (26 mai 2019).

Bineînțeles că voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic din partea Biroului Politic al ALDE și aștept hotărârea de remaniere a doamnei Prim-Ministru.

În același timp, subliniez că nu există niciun fel de vinovăție, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secțiilor de votare și respectarea prevederilor legale (Legea Nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European), care ar fi trebuit aduse la zi de către Parlament", scrie Meleşcanu pe Facebook.

În locul lui Teodor Meleşcanu, ALDE a propus-o pe Ramona Mănescu, fost europarlamentar, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.