Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici a aflat de ce a fost DEMIS de premier: 'Credeam că e de vină Soros'

teodorovici

Eugen Teodorivici reacţionează la explicaţiile date de premierul Tudose cu privire la demiterea sa din funcţia de consilier onorific. Fostul ministru de Finanţe îl ironizează pe Liviu Dragnea, pe care îl consideră responsabil de decizia premierului. Declaraţiile au fost făcute la Antena 3, la emisiunea "100 de minute", moderată de Alessandra Stoicescu.

Vezi şi: DNA face precizări esenţiale în ziua începerii controlului Inspecţiei Judiciare

„Mă simt foarte ușurat pentru că am aflat care ar fi motivul. Și mă gândeam cine ar fi fost în spatele acestei decizii. Credeam că e de vină Soros. Sunt unii care duc discuția în zona bisericii sau a fumatului. Nu are nicio legătură. Din punctul meu de vedere, clar a fost acea decizie din cauza punctului meu de vedere cu privire la stadionul din Alexandria. Eu nu mă opun, nu sunt împotrivă, ci pentru o astfel de activitate. Gică Hagi și-a făcut o investiție din banii lui, iar statul nu l-a ajutat cu absolut nimic, să își facă stadion. Îi mai trebuiau 5 milioane de lei, ca să facă ce are de făcut pentru a juca în liga I. O sumă foarte mică pentru a putea juca la nivel maxim european”, a spus Eugen Teodorovici, la Antena 3, explicând că stadionul care va fi construit în Alexandria nu va putea fi omologat pentru Liga I din cauza capacităţii scăzute.

Vezi şi: LOVITURĂ de teatru: Se cere redeschiderea dosarului OUG 13

Întrebat dacă este de părere că Liviu Dragnea a ordonat demiterea sa, Teodorovici a răspuns: "Nu am nicio îndoială. Nu are rost să ne ascundem după deget." Fostul ministru a mai afirmat că nimeni nu îi poate intezice să-şi spună public opinia, chiar dacă ar putea risca să-şi piardă şi funcţiile din Parlament sau chiar statutul de membru al PSD.

"Domnul Teodorovici a fost colaboratorul meu pe zona sa de expertiză financiar fiscală și am crezut că putem colabora, dar cred că dumnealui a înțeles greșit și s-a transformat într-un purtător de cuvânt. Eu nu sunt de acord cu majoritatea punctelor sale de vedere", a fost explicaţia oferită de premierul Mihai Tudose pentru demiterea lui Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.