Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici, atacat virulent din PMP: 'Mare tupeist, incredibil ipocrit, acest saltimbanc al finanțelor țării noastre'

Facebook.com
Marius Paşcan

Marius Pașcan, președinte executiv al PMP, lansează un atac virulent la adresa ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, după ce acesta a anunțat că vrea să condiționeze gratuitatea studenților la transportul feroviar.

„Somitatea” financiară a României, Eugen Orlando – Discotecă - Teodorovici, cel care sporește economia exclusiv prin împrumuturi, îndatorând România și neam de neamul ei pentru veșnicie, a găsit o soluție „genială”…

Acest „gășcar” pesedist de jenantă impostură vrea să condiționeze gratuitatea studenților la transportul feroviar prin raportare la performanța academică.

Alo, domnu′ ministru, obtuz și confuz, dar când ați majorat salariile bugetarilor după ureche, împingând administrațiile publice locale către faliment, fără niciun criteriu de stimulare a performanței, de ce nu v-ați gândit la fel de savant și doct?! Dar când ați inventat, din noaptea minții, pensii speciale neavenite, discriminatorii și nesimțite, pentru parlamentari, primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene, pentru procurori, judecători și personalul auxiliar de specialitate al instanțelor judecătoreşti şi al Parchetelor, pentru cei din Curtea de Conturi a României etc., de ce nu ați fost la fel de chivernisit cu gândul la economiile țării?!

Mare tupeist, incredibil ipocrit, acest saltimbanc al finanțelor țării noastre!”, scrie Pașcan pe Facebook.

Liderului PMP i s-a alăturat și deputatul Sebastian Moise care consideră ieșirea ministrului de Finanțe cel puțin deplasată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.