Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici dă un semnal puternic: ”Doamna Șoșoacă este un om cu care poți să faci echipă”

eugen teodorovici diana sosoaca

Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici a avut un mesaj extrem de laudativ la adresa senatorului Diana Şoşoacă şi a partidului pe care aceasta îl conduce, S.O.S. România, mesaj care va face cu siguranţă valuri în politica românească.

”Am rămas plăcut surprins să văd că la un partid nou ceea ce dânșii si-au propus să discute în cadrul acestei școli de vară chestiuni importante: despre Constituție, despre Eminescu, despre românism, despre istoria noastră, despre teme economice. Acesta este un semn foarte important pentru clasa politică sau pentru societatea românească față de partidul S.O.S. România și față de doamna Șoșoacă”, a afirmat Eugen Teodorovici în cadrul unei emisiuni la Nașul TV, filmată chiar la Rânca, în timpul școlii de vară amintite.

Eugen Teodorovici nu s-a oprit aici cu laudele, ci a lansat chiar un apel național: ”Prezența mea la școala de vară ... am vrut să dau un semnal pentru români că S.O.S. România este un partid frecventabil, că doamna Șoșoacă este un om cu care poți să faci echipă, că oamenii din partidul S.O.S. România sunt oameni care, ce să vedeți, vor binele României”, a mai spus Eugen Teodorovici în aceeași emisiune.

Fostul ministru a adăugat că a propus în cadrul școlii de vară a partidului S.O.S. România ca parte din discuțiile purtate să fie un punct de plecare pentru dezbateri pe teme punctuale care să fie organizate prin țară, cu oameni invitați din toate domeniile, pentru ca românii să înțeleagă subiectele financiare, economice, de drept, și așa mai departe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.