Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici își avertizează colegii: PSD este propriul său dușman. Problema noastră nu este în exterior

teodorovici eugen

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, consideră că problema partidului nu este în exterior, PSD putând învinge orice concurent, ci în interior. El spune că sunt anumite zone în ţară unde se fac anumite înţelegeri, în defavoarea partidului, şi acest lucru este incorect faţă de alegători social-democraţi, potrivit News.ro.

"Problema noastră nu este în exterior, noi putem învinge orice fel de concurent. PSD nicăieri în această ţară nu pierde o primărie sau orice comunitate locală decât dacă nu-şi dă interesul sau poate dacă doreşte acest lucru. Eu nu cred că PSD nu are forţa să câştige absolut tot ce înseamnă… Nu că suntem noi forţă, dar suntem aproape de oameni. Sunt locuri în ţară unde se fac, din păcate, anumite înţelegeri şi e incorect faţă de cetăţeni care votează PSD-ul, oameni care cred cu adevărat în forţa noastră. Şi cred că asta, dacă se mai întâmplă, ar fi o mare, mare greşeală”, a afirmat Teodorovici, vineri, la Şcoala de Vară a femeilor din PSD de la Mamaia.

El a subliniat că duşmanul PSD vine din interior.

"Problema noastră vine din interior, de aici vine duşmanul nostru. Uitaţi-vă şi pe ştiri, când apar anumite ştiri, cu siguranţă sunt mulţi dintre colegii noştri care au acolo undeva pe firul logic al acelei acţiuni o anumită contribuţie şi iar nu e corect, nu e corect nici faţă de ei”, a transmis preşedintele executiv.

Citește și: PSD ridică miza: Funcţii de miniştri pentru parlamentarii ALDE care trădează (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.