Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici PUNE TUNURILE pe liberali: PROSTOCRAȚIE! Iohannis pocește limba română, Cîțu e Kill Bill

teodorovici eugen

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici critică în termeni duri oamenii din prima linie a PNL. Acesta spune că președintele Klaus Iohannis pocește nepermis limba română, cu toate că este profesor de meserie. Mai mult, Teodorovici îl atacă și pe liderul PNL, Ludovic Orban, despre care spune că nu are niciun merit în afară de cel de a fi politician.  Iată ce scrie Teodorovici, pe Facebook, despre liberali.

"Trist, dar adevărat: PROSTOCRAȚIA conduce România‼️????

Da, termenul PROSTOCRAȚIA, cum zicea profesorul Andrei Marga, este adecvat descrierii situației din România și este mai actual ca niciodată în istoria țării. În termeni mai populari, am spune: ”s-au urcat porcii-n copac” ... Și din păcate, chiar nu e de râs, căci e de plâns‼️

În ultimii 30 de ani, am asistat la mărirea și decăderea clasei politice românești ... Și nu putem spune că am asistat inerți, căci actuala clasă politică este ”rodul” votului nostru, INCLUSIV a lipsei votului nostru, deci nu putem acuza pe altcineva de situația în care suntem.

România a ajuns condusă de Iohannis, un ”român” adevărat, cu veleități de profesor, dar care pocește limba română într-un mod de netolerat ... Să nu mai vorbim despre cum a călcat în picioare, Constituția. Apoi, îl avem pe Ludovic Orban, care are doar ”meritul” de a fi făcut din politică, o adevărată profesie, căci doar politică a făcut în ultimii 30 de ani ... Și îl mai avem pe ... Cîțu, ”un adevărat Kill Bill al politicii românești” , cum ar zice madame Turcan, susținătoarea lui, dar și un ”produs” al lui Iohannis și Ludovic, cunoscut de publicul larg, înainte de a deveni premier, doar pentru atacurile zilnice și nefondate la adresa mea...

Da, și aceasta e o modalitate de a face carieră politică în România: nu trebuie să faci nimic, decât să ataci zilnic pe cel care face ceva pentru țară și să te ”cațeri” pe notorietatea lui. Desigur, Cîțu mai era cunoscut unora, și din relatările mass-mediei privind modul în care a speculat pe leu, contra intereselor economice ale României, dar ce mai contează când e bun de gură și-și flutură în vânt, nu pletele, cum s-ar zice, ci o diploma de studii universitare în ”Government and Politics”, plătită cu bani grei (de unde, oare) la un colegiu american privat (Grinnell College), care nici măcar nu este inclus în clasamentele internaționale (așa-numitele ”Rankings”) pe domeniul absolvit de Cîțu, spre deosebire de mari universități românești, cum sunt Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, ca să nu mai vorbim de ASE București ... Și uite așa, avem ”Brătienii” 2.0.

Și da, recunosc, în ”maratonul” decăderii clasei poltice românești la ”nivelul” de azi, o mare ”contribuție” a avut-o și PSD, un partid din care am făcut parte până anul trecut, dar un partid care a dat și guverne de referință, cum a fost guvernul Năstase, de exemplu, sau chiar guvernul Ponta. Ce a urmat, întradevăr, pentru unele personaje promovate în funcții-cheie, PSD nu are scuze❗Și la vremea respectivă, am obiectat, de fiecare dată, în interiorul partidului ... Însă actualii guvernanți parcă au venit să schimbe ”fața” clasei politice, să aducă oameni ”noi” în politică, adevărați ”profesioniști”, sau mă înșel. Te gândeai măcar la somități sau profesori universitari în domeniu, dacă nu chiar academicieni și laureți ai Premiilor Nobel ... În schimb, au venit cu oameni care fac românii să regrete chiar și acele personaje din ultimele guverne PSD, coborând ștacheta atât de jos, încât nu știu cum ne vom mai reveni vreodată, căci niciun profesionist care și-a clădit cu sudoare o carieră, nu va accepta să fie târât în ”mocirla” politică românească. Și ce om cu scaun la cap, care se respectă și își respectă cariera profesională prodigioasă, ar accepta să fie condus de unii dintre liderii din politica românească actuală.

Și, pentru ca finalul primilor 30 de ani de democrație românească să fie ”apoteotic”, liberalii vor trebui să aleagă în funcția de Președinte al PNL, partidul istoric al Brătienilor, între ... Ludovic și Cîțu...  Așadar, aici am ajuns, aici suntem⁉️ Mai rău nu se poate‼️".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.