Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici râde de inaugurarea cu alai a metroului din Drumul Taberei: 'Stima noastră şi mândria: PNL-ul şi HOŢIA!'/ VIDEO

Atlantic Council
eugen teodorovici

Senatorul Eugen Teorodovici, fost ministru de Finanţe, remarcă ridicolul situaţiei în care s-a aflat marţi preşedintele Klaus Iohannis, cel care, alături de premier şi alţi lideri PNL, a transformat inaugurarea metroului din Drumul Taberei într-un eveniment electoral. Teodorovici publică şi un video-pamflet în care Iohannis este comparat cu Nicolae Ceauşescu.

"Stima noastră și mandria: PNL-ul și HOȚIA!

În agenda de astăzi a președintelui Iohannis a fost un eveniment electoral cu prezență fizică - inaugurarea magistralei de metrou M5 Eroilor - Drumul Taberei. Chiar și presa “de treabă” nu a întârziat să comenteze #ridicolul la care au ajuns să se expună președintele și gașca disperată a #PNL, prin a se lăuda cu o linie de metrou realizată cu o întârziere de mai mult de jumătate de deceniu!

Din categoria știrilor care nu se văd și nu se aud, dar pe care le intuim, aflăm că ministrul transporturilor, domnul Bode, a fost recuperat o oră mai târziu, după ce adormise în ultimul vagon, că premierul Orban s-a ținut bine pentru a-și menține echilibrul în mers, cu gândul numai la butonul #roșu din cabina conductorului, dar și că domnul Iohannis și-a pus tacticos #mănușile de teamă să nu-i miroase mâna a bară de metrou!", scrie Teodorovici pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.