Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici, schimbări majore la ANAF: Ministrul Finanţelor îşi subordonează direct vămile

antena3.ro
anaf

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat, vineri, la Negrești-Oaș, în județul Satu Mare, că Vama va ieși din subordinea Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi va intra sub autoritatea ministrului de Finanţe, transmite Mediafax.

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat, vineri, la Negrești-Oaș, în județul Satu Mare, unde a participat la o întâlnire cu români care lucrează peste hotare și cu oameni de afaceri, că Vama va intra sub autoritatea ministrului de Finanţe.

„Scoaterea Vămii din ANAF. Se va crea o structură separată, independentă total, sub autoritatea ministrului de Finanţe, deci nu subordonată cuiva. Ce rămâne în ANAF se rearanjează, județele prind puterea pe care trebuie să o aibă, regiunile dispar ca şi putere, pentru că nu este corect ca să aibă regiunea decizia când la judeţ e problema”, a declarat Eugen Teodorovici la întâlnirea cu tema „Ziua Diasporei - Negreşti-Oaş este Acasă”.

El a anunțat și alte modificări care vizează ANAF-ul.

„Partea de contestaţii pleacă de la ANAF la Finanţe, pentru că nu ANAF-ul trebuie să judece ceea ce tot ANAF-ul a spus", a mai spus Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.