Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici stă cu demisia în buzunar: mesaj tranșant pentru adversarii din PSD

Teodorovici Congres PSD

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, referitor la contestatarii săi din interiorul partidului, că nimeni nu i-a cerut suspendarea din funcție, iar dacă ar fi făcut-o atunci ar fi pus imediat demisia pe masă, potrivit Mediafax.

„Eu n-am auzit. Nu. Nici măcar suspendarea. Dacă ar fi fost ceva de genul acesta, imediat, nici nu apucau să închidă gurița, că puneam pe masă a mea demisie”, a afirmat Eugen Teodorovici, la finalul evenimentul de lansare a programului de candidat al Vioricăi Dăncilă, sâmbătă, la Romexpo, întrebat despre contestarea sa de către Marcel Ciolacu, Paul Stănescu sau Lia Olguța Vasilescu.

Întrebat care mai este rolul său în campania pentru prezidențiale, Eugen Teodorovici a răspuns: „O să vedeți. O să urmăriți campania și o să vedeți. O să vă prindeți. Voi merge și în deplasările dânsei și o să am și deplasările mele cu echipele, care se vor organiza pe acest important subiect”.

Președintele executiv al PSD nu a ținut niciun discurs la evenimentul lansării programului prezidențiabilului socia-democraților Viorica Dăncilă, deși la majoritatea evenimentelor anterioare a făcut acest lucru.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.