Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Tomisului, despre episodul de la slujba cu ÎPS Teodosie: Am fost avertizați de specialiști că izolarea va aduce tulburări comportamentale

teodosie

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a apreciat vineri la Antena 3, că femeia care a făcut un gest neobișnuit în jurul ÎPS Teodosie ar fi „instabilă emoțional” și cu „tulburare comportamentală”. ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a oficiat vineri, la Constanța, slujba Sfintei Liturghii în fața Catedralei “Sfinții Ap. Petru și Pavel”, de la ora 8:30. O femeie a început să se învârtă în jurul prelatului, în timpul slujbei.

„Noi nu am vrut sa intervenim. Ne-am dat seama ca avem de-a face cu un om cu instabilitate emotionala probabil si nu stiam cum va reactiona daca intervenim. Am fost avertizati de specialisti ca izolarea la domiciliu va aduce si tulburari comportamentale. Speram sa nu ramana doamna cu aceste probleme emotionale, speram sa fie doar ceva de moment. Avem tactul necesar sa reglam asemenea situatii sa nu fie tulburare mai mare. Asta a fost ceva simplu. Ne rugam pentru sanatatea doamnei si am vrea sa stim ca este bine. Suntem uluiti, speram ca aceasta stare de izolare sa nu scoata la iveala si alte probleme in societate. Am cautat-o pe urma (pe femeia respectiva) sa discutam, dar nu a mai fost”, a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.