Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teoria conspiraţiei la PNL: Ponta foloseşte Tarom ca armă politică/ UPDATE

avion tarom

Zeci de parlamentari PNL au stat ore întregi în aeroporturile din Timişoara şi Iaşi, din cauza unor defecţiuni la aeronavele Tarom. Aleşii au ajuns cu întârziere în Bucureşti, în ziua în care plenul reunit al celor două camere ale Parlamentul trebuie să voteze modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor.

Vezi şi: Zeci de parlamentari ai Opoziţiei, blocaţi în aeroporturi

PNL susţine, într-un comunicat oficial, că situaţia a fost creată intenţionat de PSD şi Victor Ponta, care se folosesc de instituţiile statului pentru a sabota Opoziţia.

"PNL cere premierului Victor Ponta să lăurmească, public, situația curselor TAROM prin care zeci de senatori și deputați au fost impiedicați să ajungă la Parlament unde trebuie să se discute modificare Statutului parlamentarilor. PNL suspecteză că PSD și Victor Ponta se folosesc de instituțiile statului pentru a împiedica Opozția să fie prezentă la o dezbatere capitală pentru Statutul senatorilor și deputaților. PNL solicită ca astăzi, în cel mai scurt timp, Statutul să fie supus modificării în Plenul Parlamentului, astfel încât senatorii și deputații Opoziției să poată contracara eventualele derapaje ale PSD", se arată în comunicatul liberalilor.

Vezi şi: PNL, solicitare de urgenţă în Parlament

UPDATE: Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a refuzat să comenteze acuzaţiile PNL cu privire la Tarom. "Cred că e o glumă", a declarat acesta, după care a precizat că liberalii trebuie să fie azi la muncă, la fel ca orice alt român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.