Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teoria conspirației lovește și la Eurovision. Cum s-ar fi aliniat astrele să câștige Suedia

cnn.com
loren eurovision

Teoria conspirației lovește și la Eurovision. Cum s-ar fi aliniat astrele să câștige Suedia

Organizatorii Eurovision au primit acuzații pe rețelele sociale că ar fi orchestrat victoria lui Loreen pentru ca Suedia să poată găzdui concursul anul viitor, la  cea de-a 50-a aniversare a victoriei trupei ABBA, potrivit Daily Mail Online.

Suedia a câștigat Eurovision Song Contest 2023, iar Loreen a intrat în istorie ca prima femeie care a câștigat de două ori concursul.

Evident, nu toți cei care au urmărit show-ul au fost de acord că Suedia a meritat primul loc, iar în mediul online au apărut speculații potrivit cărora competiția a fost aranjată.

„Toată această aniversare ABBA și câștigarea de către Suedia mi se pare o coincidență prea mare, nu știu”, a scris pe Twitter, un utilizator, citat de Daily Mail Online.

„Uite, nu spun că este aranjat, dar... Suedia a câștigat cu un an înainte de aniversarea victoriei ABBA, mi se pare mult prea convenabil”, a comentat o persoană.

„Nu sunt adeptul teoriei conspirației, dar ideea că totul a fost aranjat pentru ca Suedia să găzduiască evenimentul la 50 de ani de la victoria trupei Abba are mult sens acum”, a mai  comentat cineva.

„Au vrut ca Suedia să câștige pentru ca ABBA să cânte la cea de-a 50-a aniversare a Eurovisionului în Suedia anul viitor”, se arată într-un alt comentariu.

content-image

Grupul suedez ABBA a câștigat concursul Eurovision din 1974 cu piesa Waterloo. În 2024 se împlinesc exact 50 de ani de la victoria trupei suedeze și există așteptarea ca celebra formație să cânte la concursul de anul viitor. Iar faptul că Eurovision 2024 va fi găzduit de Suedia, grație trofeului primit de Loreen anul acesta este considerat o coincidență prea mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.