Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TEORIA EXPLOZIVĂ a unui politician: Cine ar fi blocat numirea Olguței Vasilescu și a lui Drăghici la Transporturi

Facebook
cristescu-radu

Fostul vicepreședinte PMP Radu Cristescu, actual prim-vicepreședinte la Partidul Ecologist Român, a scris vineri pe Facebook că șeful Auto Bavaria, Michael Horst Schmidt, este „personajul care a blocat” numirile miniștrilor propuși la Transporturi. Contactat de ȘTIRIPESURSE.RO, Cristescu a spus că își asumă tot ce a scris dar nu a vrut să dea mai multe detalii.

„Pe piață a apărut un nou jucător! Deși oamenii informați din presă și nu numai, știu de existența lui, toată lumea tace...el se numește domnul Schmidt de la Bavaria Group. Domnul Schmidt a fost unicul sponsor de-a lungul anilor al domnului Iohannis, iar acum a venit momentul să facă și profit! Domnul Scmidt este personajul care a blocat numirea Olguței Vasilescu și mai apoi a lui Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor. Interese uriașe și sume enorme de bani la Tarom, la Compania Naționala Aeroporturi București și la CNAIR”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

„In toată această ecuație apar următoarele personaje: dl Schmidt, dl Wolff (“salvatorul TAROM” și dl Lucian Sova. După plecarea lui Șova, aceștia au nevoie de un ministru care sa le desăvârșească opera, iar Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici nu sunt în “filmul lor”...este interesant de analizat ce documente a semnat Lucian Șova în ultima lună...și nu numai”, a mai scris politicianul.

Cristescu vorbește și despre un „important membru PSD”, fost deputat din zona Moldovei, care ar fi „de departe cel mai important personaj în această combinație”.

„De departe cel mai important personaj în această combinație este un important membru PSD, căruia nu vreau să-i dau numele și al cărui frate este cel mai mare cămătar din Zona Moldovei (și cu banii fratelui). In momentul de față, personajul, ocupă o funcție importantă în Statul Român. Dacă mergem mai departe si ne gândim că acest fost deputat PSD din Zona Moldovei, are legătură prin fratele lui cu Renato Usatîi(Moscova în toată splendoarea) și a cărui soră este căsătorită cu dl Schmidt și dl Schmidt cu dl Iohannis, lucrurile sunt grave”, a scris Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.