Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teorie incendiară: Șeful ANI, dorit la SRI?

surse

Agenti de influenta ai rusilor ar fi incercat sa-l impuna la sefia SRI, in locul lui Eduard Hellvig, pe actualul sef al ANI, Horia Georgescu, sustine deputatul Radu Popa. Seful ANI, Horia Georgescu, nu a putut fi contactat de stiripesurse.ro pentru un punct de vedere.

"Anunțata impunere a lui Hellvig la SRI anunță zorii unui război dur și surd. Ion Cristoiu are dreptate, dar ceea ce nu știe dânsul este că, pe lângă MRU, mai sunt și alții deranjați de alegerea lui Johannis. Agenții de influență ai Rusiei au reacționat și ei. Prin intermediul unor ofițeri acoperiți, coordonați de generalul Ovidiu Marinescu, ei au încercat să schimbe opțiunea președintelui (iar senzația mea este ca nu s'au calmat ) și să îl impună la conducerea SRI pe actualul șef al ANI, Horia Georgescu, prin ajutorul mascat al unor ambasadori acreditați la București", a scris Radu Popa pe pagina sa de socializare.

Radu Popa se afla in proces cu ANI dupa ce in 19 noiembrie 2014 inspectorii de integritate l-au acuzat de incompatibilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.