Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A scăpat de pușcărie! Povestea incredibilă a unui celebru model, prinsă în Pakistan cu 9 kilograme de heroină în bagaje

dailypakistan.com.pk
Tereza Hluskova

Tereza Hluskova, un model din Cehia, condamnată în 2019 la opt ani de închisoare în Pakistan pentru trafic de droguri, a fost achitată, a anunţat Ministerul ceh de Externe ceh, citând avocatul tinerei femei, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Hluskova, în vârstă de 25 de ani, a fost arestată în ianuarie 2018 pe aeroportul din Lahore, al doilea oraş ca mărime din Pakistan, fiind găsită cu nouă kilograme de heroină în bagaje.

Fotografiile publicate de autorităţile vamale pakistaneze au arătat momentul în care drogurile sunt descoperite în valizele ei, în timp ce Tereza Hluskova încerca să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Emiratele Arabe Unite.

Modelul ceh, condamnată în martie 2019 la opt ani şi opt luni de închisoare şi la plata unei amenzi, a susţinut că cineva i-a pus drogurile în valiză, înainte de a face apel la decizia instanţei în aprilie 2019.

"Putem, pe baza informaţiilor oferite de avocatul ei, să confirmăm că o curte de apel a decis să o achite pe cetăţeana cehă (închisă) în Pakistan", a spus Ministerul de Externe într-un mesaj pe Twitter.

"Eliberarea sa ar trebui să aibă loc în următoarele zile", a adăugat aceeaşi sursă.

Pakistanul este una dintre rutele cele mai folosite pentru traficul de droguri din Afganistan către Asia Centrală, Europa şi America de Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.