Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teribil: crește bilanțul morților în accidentul de la Iași; încă un tânăr a murit

accident Letcani

Una dintre cele şase victime transportate la spital în urma accidentului de marţi dimineaţa, de la Leţcani, a murit, a informat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, relatează Agerpres. Potrivit sursei citate, trei dintre victimele care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi se aflau în microbuzul lovit de autobuz.

"Una dintre ele, un bărbat de 29 de ani aflat în stop cardiac şi în şoc hemoragic din cauza rupturii de ficat a fost adus la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi. El a fost resuscitat, însă a suferit din nou un stop cardiorespirator în UPU. În ciuda eforturilor depuse, a trebuit să declarăm decesul acestei persoane. A doua victimă din microbuz, un alt bărbat de 35 de ani, a suferit politraumatisme, şoc hemoragic cu ruptură de splină, a fost dus în sala la chirurgie pentru operaţie. Cea de-a treia victimă, un bărbat de 43 ani, avea în momentul aducerii la UPU fractură de antebraţ şi gambă stângă", a spus Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate, alte trei victime ale accidentului de marţi dimineaţa care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi sunt din autobuzul care în urma unei coliziuni cu un autotren a fost proiectat într-un microbuz. Printre ele se află un medic la Bacău, o femeie de 35 ani, care a suferit un traumatism de coloană, traumatism toracic şi abdominal. A fost internată în Terapie Intensivă pentru chirurgie toracică. Celelalte două victime din autobuz sunt bărbaţi. Ei au contuzii la nivelul membrelor inferioare, sunt stabili şi conştienţi şi au fost direcţionaţi la UPU de la Spitalul Militar.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 5,50, a avut loc un accident rutier în intersecţia de la Leţcani pe DN 28 (DE 583), în care au fost implicate un autotren, un autobuz şi un microbuz, fiind activat planul roşu de intervenţie.

În urma accidentului, şoferul microbuzului, un bărbat de 55 de ani, a murit pe loc. Au fost alte 12 victime, din care patru au fost descarcerate şi şase transportate la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.