Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TERIBIL - Cum a aflat mama Cristinei Țopescu despre moartea jurnalistei: 'E inuman!'

nasul tv
cristina topescu

Mama Cristinei Țopescu a suferit un șoc când a aflat că fiica ei a murit, mai ales că a primit vestea într-un mod cumplit.

Prietena și vecina Cristinei Țopescu, cea care a descoperit că fosta jurnalistă a decedat în locuința ei, a publicat o înregistrare audio în care a povestit mai multe amănunte din viața acesteia. Ea a precizat și cum a aflat mama jurnalistei despre moartea fiicei sale.

Nicusor Dan, față în față cu Rareș Bogdan: 'Nu era nicio rușine ca PNL să propună un candidat din afara partidului pentru Capitală'. Reacția liberalului

„Mama Cristinei a aflat de moartea ei de la televizor. S-a aflat de la 112, pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa”, a spus prietena Cristinei Țopescu, scrie a1.ro.

Mama Cristinei Țopescu și-a luat rămas bun de la fiica ei la capela Cimitirului Bellu, a aprins o lumânare, s-a rugat, a stat de vorbă cu persoanele aflate în capelă, și după circa o oră a plecat. A ieșit din capelă ținând în mână o jucărie, un cățel mic, pe care a spus că l-a primit lângă sicriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.