Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teribilism dus la extrem: tânăr de doar 25 de ani prins cu 225 km/oră pe autostrada A1

Agerpres
politia rutiera

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Harghita a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu viteza de 225 km/oră pe autostrada A1, în judeţul Hunedoara, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, informează Agerpres. Tânărul a fost amendat cu 1.305 lei şi nu mai poate urca la volan timp de patru luni.

"La data de 5 august, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva au desfăşurat o amplă acţiune în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră pe A1. (...) În jurul orei 18,30, la km. 401 (zona localităţilor Dobra - Holdea, judeţul Hunedoara), un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Harghita, a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 225 de km/ h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii l-au prins şi pe un băiat de 19 ani din judeţul Vaslui, care circula cu 182 km/oră, pe A1, în judeţul Sibiu.

"În jurul orei 09,30, la km. 270 (judeţul Sibiu), pe direcţia Sebeş - Sibiu, un băiat în vârstă de 19 de ani, din judeţul Vaslui, a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 182 de km/ h. Tânărul deţinea permis de conducere de mai puţin 1 an de zile. Şi acest şofer a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile", precizează reprezentanţii IPJ Sibiu.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva anunţă că vor continua acţiunile de prevenire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.