Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teribilism în școala primară. Un elev a fost filmat cum trage pe nas cretă de pe bancă/ VIDEO

observatornews.ro
copil trage pe nas creta de pe banca

Un elev dintr-o şcoală generală din Maramureş a fost filmat de un coleg în timp ce trăgea pe nas cretă de pe bancă, în sala de clasă. Mai apoi, copilul a postat filmarea pe reţelele de socializare.

Politistii s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice. Astfel, elevul surprins în filmare a fost identificat și consiliat în prezența părinților, transimte IPJ Maramureș, potrivit observatornews.ro.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că praful de culoare albă ar fi fost cretă, iar elevul ar fi făcut acest lucru pentru amuzament.

„Menționăm faptul că prevenirea și combaterea violenței în școli, a delincventei juvenile și a victimizării minorilor reprezintă priorități ale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

În urma evenimentelor produse în unitatea de învățământ menționată anterior, au fost derulate o serie de activități informativ-preventive, la datele de 5 și 8 martie a.c., atât de către polițiștii Biroului Siguranța Școlară , cât și de cei ai Postului de Poliție Desești.

Elevului i s-a părut amuzant gestul

În cursul zilei de azi, 12 martie, polițiștii Biroului Siguranța Școlară sunt din nou prezenți în unitatea respectivă pentru a desfășura activități specifice.

Acestea au ca scop creșterea gradului de siguranţă în unitatea de învăţământ și prevenirea comiterii unor evenimente similare”, mai transmite sursa citată.

Polițiștii au în vedere crearea în unitățile de învățământ a unui sistem de comunicare real şi eficient între şcoală, autorităţi şi familie pentru identificarea, monitorizarea şi prevenirea actelor de violenţă, faptelor de natură contravențională sau a infracţiunilor, prin implicarea tuturor factorilor educaţionali, iar elevii să fie informați cu privire la răspunderea contravențională sau penală a acestora.

Sursa: observatornews.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.