Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la şefia ANCOM este luni

captura Facebook
grindeanu audiere comisie ancom

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la şefia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), post tămas vacant după demisia lui Sorin Grindeanu, expiră luni, marţi fiind programat plenul reunit pentru desemnarea unui nou preşedinte al autorităţii, potrivit news.ro.

Plenul reunit a luat act joi de demisia lui Sorin Grindeanu de la şefia ANCOM şi a vacantat astfel funcţia de preşedinte al Autorităţii.

Citește și: DOSAR La o lună de la scoaterea din țară Mario Iorgulescu era 'total independent de ajutor extern' - A plecat la PSIHIATRIE `julit` în cot și genunchi

Grindeanu a fost ales prim-vicepreşedinte al PSD la Congresul partidului din 22 august, iar potrivit legii de funcţionare a ANCOM, preşedintele instituţiei nu poate deţine alte funcţii, cu excepţia celor didactice.

Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis joi prelungirea perioadei depunerii candidaturilor pentru şefia ANCOM până luni. Iniţial termenul era vineri.

Un plen reunit va avea loc marţi, de la ora 13.00. Votul  în plen va fi cu buletine, cu prezenţa fizică a deputaţilor şi senatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.