Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Termenul pentru depunerea candidaturilor la funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ a fost prelungit pentru o săptămână

Guvern
parlament

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ a fost prelungit până săptămâna viitoare, luni, 19 octombrie, au decis Birourile permanente reunite ale Senatului şI Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

De asemenea, potrivit deciziei conducerii Parlamentului, tot pentru această dată fost prelungit termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului legislativ.

Decizia a fost luată având în vedere faptul că până luni, când expira termenul, nu au fost depuse candidaturi pentru aceste funcţii rămase vacante în urma demisiilor lui Şerban Iliescu (din funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ) şi al lui Sorin Gheorghe Popescu (preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului legislativ).

Citește și: DOSAR La o lună de la scoaterea din țară Mario Iorgulescu era 'total independent de ajutor extern' - A plecat la PSIHIATRIE `julit` în cot și genunchi

Marţi era programată şedinţa de plen comun al Parlamentului pentru numirea preşedinţilor la ANCOM şi Consiliul Legislativ.

Ca urmare, plenul reunit de marţi va lua în dezbatere şi vot doar numirea preşedintelui ANCOM, pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Sorin Grindeanu.

Parlamentul a luat act, săptămâna trecută, de demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al ANCOM şi a declarat vacant acest post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.