Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teroare în Irak: 12 nou-născuţi au murit într-un incendiu la un spital din Bagdad

bagdad irak

Cel puţin 12 nou-născuţi şi-au pierdut viaţa miercuri într-un incendiu produs în maternitatea unuia dintre cele mai mari spitale din capitala irakiană Bagdad, potrivit unui nou bilanţ furnizat de responsabili din domeniul sănătăţii şi securităţii, relatează AFP. Numai şapte bebeluşi au putut fi salvaţi şi au fost transferaţi în alt spital din oraş, a declarat ziariştilor Jassem Latif al-Hijami, responsabil al Direcţiei pentru sănătate din Bagdad.

Anterior, Ahmed al-Roudeini, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, a indicat că incendiul a fost declarat la puţin timp după miezul nopţii la spitalul din Yarmouk, în vestul Bagdadului, din cauza unui scurt circuit. 'Un număr de 29 de pacienţi care se aflau în aceeaşi unitate au fost evacuaţi spre alte spitale din capitală', a adăugat el.

Serviciile de securitate au încercuit perimetrul în timp ce echipele medico-legale au verificat salonul în care s-a produs incendiul. Potrivit unui bilanţ difuzat anterior de Xinhua, cel puţin 20 de nou-născuţi au murit miercuri dimineaţă într-un spital din Bagdad din cauza unui incendiu, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.